
Sempati Spor Kulübü'nden Türkiye Şampiyonluğu: Muğla'ya Büyük Gurur
Antalya Belek Üniversitesi Yerleşkesi'nde 17–18 Eylül tarihlerinde Türkiye Özel Sporcular Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) tarafından düzenlenen Özel Olimpiyatlar Ulusal Basketbol Oyunları'nda, Milas merkezli Sempati Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. D kategorisinde mücadele eden kulüp, Denizli, Bursa ve Eskişehir takımlarını geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.
Muğla'ya birincilik madalyasıyla dönen sporcularımız:
- Mehmet Ege Altınova
- Egemen Kararslan
- Nahit Umut Alkan
- Alperen Alkan
Sporcularımıza kulüp yöneticileri Demet Çapraz ve Fatma Karakaya eşlik etti. Bu anlamlı başarı, özel gereksinimli bireylerin spor alanındaki potansiyelini ve azmini bir kez daha gözler önüne serdi.
Milas İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, sporcularımızın eğitim ve gelişim süreçlerine katkı sunmaktan gurur duyuyor; bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyoruz.