MUĞLA MİLAS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİ HAZIRLIK TOPLANTISI

İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay'ın başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve 13 İlçe Milli Eğitim Müdürünün katılımlarıyla, 2021-2022 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlık faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı, Ortaca ilçemizde gerçekleştirildi. 
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİ HAZIRLIK TOPLANTISI

Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle birlikte 2021-2022 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlık faaliyetleri toplantısı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay'ın iyi dilek ve temennileriyle başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. Gündemin ilk maddesinde yer alan yüz yüze eğitim hazırlık çalışmaları değerlendirilerek 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayacak olan okullarda hijyen ve temizlik malzemelerinin eksiksiz olarak tedarik edilmesi, maske ve hijyen setlerinin öğretmen, öğrenci ve servis şoförlerine dağıtımının gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

13 ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda ilçelerdeki yangın felaketinden etkilenme durumları, okul-kurumların bakım onarım ihtiyaçları, personel ve yurt- pansiyon durumları, aşılanma oranları ayrı ayrı detaylı bir şekilde görüşüldü. Yangın ve sel yardım kampanyası hakkında bilgi alışverişinin ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay; alınan kararların ve uygulamaların hayırlara vesile olmasını dileyerek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Hisarbaşı Hoca Bedrettin Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No6 - 0 (252)512 10 47 0 252 513 1773

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.